Big Bang Theory Slot

Big Bang Theory är en fantastisk slot från Aristocrat gaming. Temat för denna slot är, som man kan gissa från dess namn, den omåttligt populära tv-serien med samma namn. Tv-serien Big Bang Theory lanserades 2007 och har miljontals fans över hela världen. Aristocrat Gaming lyckades få rättigheterna att göra en spelautomat med samma tema och det är vi tacksamma för. Resultatet blev riktigt bra!

I denna slot träffar vi många av karaktärerna från tv-serien, bland annat Sheldon Cooper, Penny, Leonard Hofstadter, Howard Wolowitz och Koothrappali. Utöver det härliga temat bjuder denna slot på stora vinstmöjligheter. Här erbjuds mängder av generösa bonusfunktioner, galna överraskningar och många referenser till tv-serien. Om du är ett Big Bang Theory-fan är denna slot ett absolut måste. Även du som gillar coola funktioner och bonusar borde testa spelet.

Vinstlinjer och insatser

Big Bang Theory är en slot med 5 hjul, 3 rader och totalt 200 vinstlinjer. Istället för att visa alla vinstlinjer på samma skärm är denna slot uppdelad i fyra olika displayer. Varje display har 5 hjul och 50 vinstlinjer. Minsta insatsen är 0,5 dollar per display eller 2 dollar för samtliga displayer. Innan du börjar spela måste du göra vissa inställningar för att hitta en insats som passar dig.

Tema

Temat i denna slot är helt och hållet baserat på tv-serien med samma namn. Serien lanserades 2007 och än idag produceras nya avsnitt av den otroligt populära showen. I denna slot får vi följa med på olika äventyr tillsammans med seriens populära karaktärer. Här möter vi bland annat Penny, Cooper, Koothrappali, Hofstadter och Howard. I slotten dyker flera referenser och klipp från tv-serien upp. Ett måste för alla fans!

Slotfunktioner

Big Bang Slot har 5 hjul och 3 rader. Myntvärdet är 0,01 dollar och minsta insatsen per display är 50 mynt eller 200 mynt för att spela på samtliga displayer. Minsta insatsen per display är 0,5 dollar och om du vill satsa på alla fyra displayer så är minsta insatsen 2 dollar. Högsta insatsen är 250 mynt (2,5 dollar) per display, det vill säga 1 000 mynt (10 dollar) totalt.

Det finns fem högt värderade symboler i denna slot: Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Penny, Howard Wolowitz och Raj Koothrappali. Alla dessa är såklart karaktärer från serien. Lägre värderade symboler består bland annat av Dvd:er, flaggor och take away-mat. Wild-symbolen utgörs av spelets logga och scatter-symbolen är en Bazinga! Big Bang Theory är en slot med låg varians och återbetalningskvoten (RTP, return to player) är okänd för denna slot.

Bonusfunktioner

Även om du inte är ett stort fan av tv-serien kommer du att gilla de underhållande bonusfunktionerna som erbjuds i Big Bang Theory Slot. Denna slot erbjuder bland annat en vinstmultiplikator, free spins och bonusspel. Varje karaktär har faktiskt ett eget bonusspel; här erbjuds Penny Friendship Paradigm, Cooper Roommate Agreement, Koothrappali’s Scavenger Vortex, Hofstadter Collision, Howard’s Mystic Warlords of Ka’a och dessutom en progressiv bonus.

Denna slot är bokstavligen full av bonusfunktioner. Vissa av dessa aktiveras slumpmässigt under spelet, oftast genom att en av karaktärerna dyker upp på skärmen och lägger till wild-symboler eller en vinstmultiplikator. En av dessa slumpmässiga bonusar är att knacka på Pennys dörr som kan leda till en 10x vinstmultiplikator. Om du får tre Bazinga scatter-symboler kan du antingen bli belönad med en myntvinst eller aktivera ett av de många bonusspelen.

Om du aktiverar Penny Friendship Paradigm fylls skärmen med bilder på Penny och du belönas med ett visst antal free spins. Cooper Roommate Agreement bjuder på en bonusrunda i en intressant layout som ser ut som en serietidning. Koothrappali’s Scavenger Vortex är ett pussel som kan ge vinster. Hofstadter Collision ger dig free spins och Howard’s Mystic Warlords of Ka’a ger dig en gömd bonus.

Fördelar

Det finns två klara fördelar med Big Bang Theory Slot. Det första är temat som är otroligt välgjort och bjuder på många igenkänningar från tv-serien. Om du gillar tv-serien kommer du inte bli besviken på temat i denna slot. Den andra fördelen är de fantastiska bonusfunktionerna som aktiveras både slumpmässigt och med hjälp av scatter-symboler. Detta skapar ett otroligt underhållande och fartfyllt spel med många vinstmöjligheter.

  • Mycket välgjort tema
  • Free spins, wilds och bonusspel höjer spelstämningen

Nackdelar

Det är svårt att komma på något negativt att säga om Big Bang Theory slot, men det som är den främsta nackdelen är de snäva insatsmöjligheterna. Om du gillar att satsa högt kommer du kanske bli besviken eftersom den högsta insatsen är så lite som 10 dollar. Om du däremot gillar att spela slots med låga insatser passar detta spel dig eftersom den lägsta insatsen är 0,5 dollar.

Sammanfattning

Big Bang Theory slot är en riktigt härlig slot från Aristocrat Gaming. Temat är den populära tv-serien med samma namn. Här möter vi bland annat Penny, Cooper, Koothrappali, Hofstadter och Howard som alla har ett unikt bonusspel. Alla spelare som gillar tv-serien kommer att älska denna slot som bjuder på många roliga filmsekvenser och referenser till serien. Även spelare som gillar många bonusfunktioner kommer definitivt att gilla Big Bang Theory Slot!