Wonder Woman Gold

Wonder Woman Gold är en spelautomat från spelutvecklaren Bally Technologies som släpptes 2014. Temat kommer från den ikoniska TV-serien Wonder Woman från 1970-talet som spelades av Lynda Carter och innehåller både scener och musik från den ursprungliga TV-serien. Sloten har en uppsättning med fem hjul och fyrtio fasta vinstlinjer. Sloten bjuder på hela fem spännande bonusfunktioner med staplade mysteriesymboler i grundspelet, en expanderande wild-funktion i både grundspelet och free game bonus-funktionen.

I free game bonus-funktionen kan du få upp till 25 free spins. Här finns en buy-a-bonus-funktion där du för en kostnad får direkt tillgång till free game bonus-funktionen och tre progressiva jackpottar. Lägsta belopp per spinn är så lite som 1,25 euro och högsta insats är 200 euro. Högsta vinsten är hela 250 000 mynt. Wonder Woman Gold kan spelas på samtliga mobila enheter såsom smartphone och surfplatta.

Vinstlinjer och Insatser

Wonder Woman Gold Slot har en uppsättning med 5 hjul, 4 rader och hela 40 fasta vinstlinjer. När en spelautomat har fasta vinstlinjer betyder det att du alltid spelar med alla vinstlinjerna aktiva vilket höjer dina vinstmöjligheter rejält. Minsta belopp du kan spela för är så lite som 1,25 euro per snurr och högsta insats är 200 euro. Högsta vinsten i spelet är hela 250 000 mynt.

Tema

Temat i denna videoslot är taget från superhjältinnan Wonder Woman, som är en av DC Comics äldsta karaktärer från 1941, men som här baseras på TV-serien från 1970-talet med skådespelerskan Lynda Carter i huvudrollen. Sloten har en härlig design från 70-talet med gott om ljusa färger och stjärnor där själva Wonder Woman övervakar hjulen från vänstra sidan. Spelet innehåller dessutom härliga actionscener och musik från den ursprungliga TV-serien.

Funktioner och symboler

Wonder Woman Gold har en layout med 5 hjul, 4 rader och 40 fasta vinstlinjer. Fasta vinstlinjer innebär att du inte kan välja hur många vinstlinjer du vill aktivera utan alla fyrtio är alltid aktiva. Minsta belopp du kan spela för är 1,25 euro och högsta är 200 euro per snurr. Högsta vinsten är 250 000 mynt. Återbetalningskvoten, RTP, är relativt bra och ligger på 95,84 procent. Spelets volatilitet är medium.

De högst värda symbolerna i grundspelet är Diana Prince, Wonder Woman alter ego, Steve Trevor som är en betrodd vän, bägge kan dyka upp som staplade och som single. Andra symboler är hennes jaktplan och oförstörbara armband. Wild-symbolen är WW-logotypen och landar endast på mittenhjulen. Du kan få se hjältinnan i sin superhjälteutstyrsel när du landar wild-symbolen med det gyllene bältet som expanderar för att avslöja sin ägarinna.

Bonusfunktioner

Varje hjul innehåller en mysteriesymbol som kan visas staplad. Alla positioner med mysteriesymboler kommer att ersättas med en slumpmässigt utvald special-symbol innan hjulen börjar snurra, antingen en wild, free game-symbol eller en av de tre jackpott-symbolerna. Spelets wild-symbol är WW-logotypen som i expanding wilds-funktionen innebär att när du landar wilds på de 3 mitten hjulen kommer de att expandera för att täcka hela hjulet. Wilds ersätter alla symboler utom special- och jackpott-symbolerna.

I jackpott-funktionen kan du vinna en av tre jackpottar, mini, major eller mega. Ju högre insats du spelar med desto större är dina chanser att vinna. Mini, major och mega jackpott-symbolerna landar bara på hjul 1 och 5. När du landar två likadana jackpott-symboler av en av dessa tre jackpottar vinner du den jackpotten. Free game bonus-funktionen aktiveras när du landar free game scatters på hjul 1, 3 och 5.

När du aktiverar denna funktion får du får välja antal free spins. Välj mellan 8 gratissnurr där J, Q, K och A symboler omvandlas till gold Diana Prince-symboler, 16 free spins med J, Q och K omvandlas till gold eller 25 free spins där J och Q omvandlas till gold. I “buy a bonus”- funktionen får du direkt tillgång till free game bonus-funktionen för en kostnad.

Positivt

Wonder Woman Gold Slot har ett härligt tema med superhjältinnan Wonder Woman från 1970-talets TV-serie. Spelet har med actionscener och musik från originalserien. Videosloten bjuder på hela fem olika bonusspel med bland annat massor av free spins. Slotens wilds expanderar och ger höga vinstchanser. Spelet har mysteriesymboler som omvandlas till en specialsymbol innan hjulen börjar snurra. Sloten erbjuder hela tre stycken jackpottar. Högsta vinsten är på otroliga 250 000 mynt.

  • Videosloten bjuder på hela 5 olika bonusspel
  • Spelet bjuder på expanderande wilds som ger höga vinstchanser
  • Sloten erbjuder hela tre stycken jackpottar.
  • Högsta vinsten är på otroliga 250 000 mynt.

Negativt

Wonder Woman Gold erbjuder många olika bonusfunktioner vilket kan verka komplicerat för nya spelare även om spelet är ganska enkelt. Spelets återbetalningskvot ligger på 95,94 procent men kunde gärna varit något högre. I funktionen buy-a-bonus bör man som spelare vara lite försiktig och först fundera på hur mycket man vill och kan satsa. Spelet har ett härligt tema men kan vara lite för nostalgiskt för en del spelare.

Sammanfattning

Wonder Woman Gold Slot är en fartfylld spelautomat med ett nostalgiskt tema, TV-serien Wonder Woman från 1970-talet. Videosloten är oerhört välgjord och kommer med all säkerhet att bli en favorit både hos high-rollers och de som spelar för rena nöjets skull. Här erbjuds inte mindre än fem specialfunktioner och tre olika jackpottar. Spelautomaten har en minsta insats på 1,25 per snurr och en högsta vinst på 250 000 mynt vilket är svårslaget.