Wild Wild West:The Great Train Heist

Wild Wild West:The Great Train Heist är en slot från 2017 som skapats av inga mindre än NetEnt. Detta betyder fantastisk grafik, häftiga ljud och en underbar spelupplevelse. I denna spelautomat får du följa med fyra råbarkade skurkar när de ska råna ett tåg som rör sig genom Vilda Västern. Bakgrundsmusiken är en svängig trudelutt som tagen ur en gammal västernfilm. Temat blir verkligen fulländat i denna slot.

I denna spännande slot bjuds du både på free spins, wilds och ett ”pick and click”-bonusspel. Det finns en hel del härliga vinster att kamma hem på slotens 10 vinstlinjer. Självklart kan du snurra på hjulen i sloten både via datorn eller mobilen. Om du älskar västernfilmer och allt annat som har med Vilda Västern att göra så är denna slot ett måste för dig.

Vinstlinjer och insatsalternativ

Wild Wild West:The Great Train Heist har 10 fasta vinstlinjer, du kan med andra ord inte använda dessa för att justera dina insatser. Vinsterna räknas från hjulet längst till vänster och för att vinna behöver du minst tre matchande symboler på en vinstlinje. Insatserna ställs in med myntvärde och insatsnivå, där myntvärdet går från 0,01 till 1,00 och det finns 10 insatsnivåer. Du kan satsa från 1 krona till 1 000 kronor.

Tema

Temat är som sagt Vilda Västern och allt från grafiken och musiken till ljudeffekterna följer detta riktigt bra. Knappen du trycker på för att snurra består till och med av en revolvercylinder för att förstärka temat ytterligare. Grafiken är enkel, men ändå välgjord och i bakgrunden ser du tåget rusa fram genom Västern. NetEnt har verkligen skapat en fulländad spelautomat som följer sitt tema på ett fantastiskt sätt.

Slotfunktioner

Wild Wild West:The Great Train Heist är uppbyggd med fem hjul och tre rader, vilket är standard bland videoslotar idag. Vinstlinjerna är tio till antalet och de är fasta. RTP i sloten ligger på 96,74 procent vilket är högt och volatiliteten klassas som låg/medel. Du kan med andra ord räkna med att kamma hem vinster relativt ofta när du snurrar på hjulen i detta Västern-äventyr.

Det finns åtta standardsymboler i sloten. Fyra är inspirerade av en kortlek med klöver, hjärter, spader och ruter, det är dessa som betalar lägst. De fyra övriga består av de fyra rånarna där kvinnan med röd bakgrund betalar högst, med 500 mynt vid fem på en vinstlinje. Det finns också en scatter-symbol i form av en sjua, en bonussymbol som föreställer ett kassaskåp, samt fyra wild-symboler.

Bonusfunktioner

Wild Wild West:The Great Train Heist har en scatter-symbol som tar dig till slotens free spins-läge. Du får antingen 10, 20 eller 30 free spins om du får fram 3, 4 eller 5 scatters på ett snurr. Du kan dessutom få fler free spins med hjälp av scatter-symboler under dina free spins. Under gratissnurren får du dessutom en speciell wild-funktion som är aktiverad under hela free spins-rundan.

Wild-funktionerna är fyra till antalet. Den första är en vanlig wild-symbol, denna finns även under standardspelet. Wild-symbolen fungerar som substitut för alla symboler förutom scatter-symbolen och bonussymbolen. De andra tre wild-symbolerna är expanderande wilds, wilds med en multiplikator på x2 eller en spreading wild. Alla wilds ger dessutom en myntvinst också om du får 3, 4 eller 5 stycken och får du fem vinner du hela 500 mynt.

Den sista bonusfunktionen i sloten är bonusspelet, som är ett Pick and Click-spel. För att aktivera det måste du snurra fram tre bonussymboler, de kan komma fram på hjul 1, 3 och 5. Symbolen är ett gyllene kassaskåp och bonusspelet låter dig välja ett av dessa. De innehåller alla tre varsin myntvinst och har du tur väljer du den med högst myntvinst. Myntvinsten ligger på mellan 5x och 50x av insatsen.

Fördelar

Det finns mycket spännande med Wild Wild West:The Great Train Heist, till exempel free spins-läget med en aktiverat wild-funktion. Det finns också ett bonusspel där du kan vinna en myntvinst Det är en fördel att det finns en stor bredd i insatserna i spelautomaten. En annan fördel är det fantastiska temat och hur välgjort det är, det förhöjer spelupplevelsen totalt. Sloten har en RTP som är över medel.

  • Free spins, bonusspel och wild-funktioner
  • Härligt tema

Nackdelar

En nackdel kan vara att det endast finns tio vinstlinjer, samt att de är fasta. En del spelare föredrar att kunna ställa in sina vinstlinjer själva. En annan nackdel kan vara att den högsta insatsen endast är på 1 000 kronor per snurr, vilket är något lägre än i många andra slotar. Om du inte gillar Västerntema är detta kanske inte ett spel för dig.

Sammanfattning

I Wild Wild West:The Great Train Heist får du följa med NetEnt och fyra rånare på ett äventyr i Vilda Västern. Här bjuds du både på free spins med wild-funktioner samt ett bonusspel som ger dig en myntvinst. Du kan satsa från 1 krona upp till 1 000 kronor per snurr. Denna slot är fantastiskt välgjord och bjuder på snygg grafik och härliga ljudeffekter. Prova att snurra på den redan idag.