Breaking Bad

Välkommen till spelautomaten Breaking Bad, som tar dig ända till New Mexico. Här kommer du stöta på den vilsne men älskvärde langaren Jesse Pinkman, och hans gamla kemilärare Walter White. Walter en deprimerad medelålders familjefar, som precis blivit diagnostiserad med cancer, och är i desperat behov av att hitta pengar till behandlingen och familjeförsörjningen. Tillsammans ger sig dessa två in på det riskabla äventyret, att sälja metamfetamin.

Denna slotmaskin är som tagen ur den flerfaldigt belönade tv-serien, och kommer att höja din puls genom sin kokande stämning, precis som när du slaviskt följde Walters och Jesses galna äventyr på TV. Under dagen är Walter seriös kemilärare, men under sin lediga tid framställer han droger för att försäkra sig om att kunna försörja familjen, även efter sin död. Detta leder givetvis till att duon utsätts för ett antal livsfarliga situationer…

Vinster och betting

Överraskande erbjuder Breaking Bad bara två huvudsakliga bonusfunktioner, men de är givande. Det huvudsakliga bonusspelet är Chemical Reaction Free Spins, fem stycken för att vara exakt. För att aktivera bonusen måste du få tre bonussymboler på rullarna ett, tre och fem. Den bästa delen är Random Wild-funktionen. Vad som händer här är att vid varje snurr blir ett av de kemiska elementen slumpmässigt vilda, vilket vanligtvis genererar riktigt fina utbetalningar.

Tema

Denna slotmaskin tar dig in i Breaking Bad-världen, komplett med temamusik och innovativ grafik. I spelet kommer du även att stöta på de mest kända karaktärerna från det hisnande dramat, vilket gör att det nästan känns som att du har stigit in genom tv-skärmen och rakt in i ett avsnitt av Breaking Bad. All spänning och adrenalinkickar finns där, och nu är det du som har kontrollen.

Spelautomatens funktioner

Breaking Bad är en spelautomat med fem hjul och tre rader. Den har ett totalt antal av 30 vinstlinjer. Symbolerna på rullarna visar flera karaktärer från serien, kanske är någon av dem din favorit? Walter White är givetvis där, liksom hans tidigare student och medbrottsling Jesse. Walts fru Skyler visas också på rullarna, samt hennes systers man Hank, DEA-agenten som hela tiden är hack i häl med Walters kriminella upptåg.

Andra ikoner har olika kemiska element från det periodiska systemet, som till exempel CU, Pt, Au, Ag och Ni, som ofta förekom i serien. Och något du måste hålla koll på är de animerade sekvenserna som kommer med vinnande kombinationer. De lyser upp skärmen i radioaktiva, neonglödande färger och ger en fantastisk effekt du bara inte får missa! De är helt nytänkande och tar dig verkligen in i Breaking Bad-känslan!

Bonusfunktioner

Chemical Reactions free spins-funktionen. Se upp för bonussymbolen som bara visas på rullar ett, tre och fem. Du måste landa alla tre symbolerna för att aktivera bonusfunktionen. Förresten ser Bonus-symbolen annorlunda ut på vardera rullen som den visas på. Men oroa dig inte, de har ordet “bonus” på dem, så du kommer inte att missa dem. När du har landat de tre symbolerna aktiverar du funktionen Chemical Reactions-bonus, vilket ger dig fem free spins.

Det är då vanen kommer att köra förbi dig. Vad som är bra här är att det finns en extra Random Wild-funktion under bonusen. Vart och ett av spinnen kommer att göra en av symbolerna på rullarna Wild, vilket innebär att alla symboler av den typen som är närvarande på rullarna blir Wild-symboler. Detta kan skapa några riktigt imponerande utbetalningar. Det andra bonusspelet kommer också till följd av det första.

Det heter Heisenberg Super Freespins bonusfunktion. För att aktivera det måste du samla minst fem av Golden Moth-symbolerna under den första free spins-funktionen. De visas slumpmässigt, kopplade till andra symboler. Om de landar på rullarna – samlar du dem automatiskt. Denna funktion kommer att erbjuda dig en uppsättning av tre olika rullar. Först ut är Mr White Pays, varefter kemisten betalar uppsättningen rullar. Heisenberg Pays är den sista uppsättningen.

Fördelar

Bra nyheter till alla Breaking Bad-fans världen över. Tack vare samarbetet mellan AMC och IGT (International Game Technology) kan du nu njuta av Walt, Jesse och alla dina favoritkaraktärer medan du spelar det nya Breaking Bad-spelet – den fantastiska slotmaskinen som kommer med en massa olika spel- och bonusfunktioner. Dessa genererar mängder med vinster samtidigt som du får njuta av unik och nytänkande grafik, komplett med tv-seriens ikoniska temamusik.

  • Bonusfunktioner
  • Nytänkande grafik
  • Ikonisk temamusik
  • Freespins

Nackdelar

Denna spelautomat är först och främst inriktad på fans av den prisbelönta tv-serien Breaking Bad. De som inte sett serien eller inte varit fans av den, kommer antagligen inte uppskatta spelet till sin fulla potential. En av de få negativa kommentarer som finns kring detta spel, handlar om bonusfunktionerna, även om de är roliga är de kanske inte lika attraktiva som i vissa andra spel.

Sammanfattning

Breaking Bad är minst sagt en intressant spelautomat. Den erbjuder seriens fans ett roligt och autentiskt äventyr. Dessutom är grafiken riktigt cool, vilket ger ett lockande gameplay, och i kombination med temamusiken känns det nästan som att man är inne i serien tillsammans med Jesse och Walt! Visst är bonusfunktionerna inte det mest spännande, jämfört med andra spel från denna leverantör. Men överlag erbjuder man ett underhållande, och visuellt tilltalande spel.